08-20 31 10      info@netnovo.se

DRIFT

Drift

Drift  – Anpassat efter era behov

Vi erbjuder flexibilitet, valbarhet och möjligheten att välja program anpassat efter olika användare, tillfälle och behov. Ni kan enkelt lägga till och ta bort användare när det passar er. Dela dokument, chatta via Skype och få tillgång till mail och kalendrar via Outlook. Du behöver inte tänka på versionsuppdateringar av office-programmen, det sker automatiskt och ingår i paketet.

 

Exchange Online

Med företagsmailen i molnet har du säker tillgång till mail, kalendrar och kontakter på datorn och telefonen var du än befinner dig. Dessutom alltid automatisk uppdatering och kontinuerlig säkerhetskopiering.

SharePoint Online

På samarbetssplattsformen SharePoint Online kan du dela dokument och uppgifter med kollegor eller externa användare. Alla har tillgång till den senaste filversionen och kan skapa samt redigera information i realtid.

Skype for Business

Med kommunikationsverktyget Skype for Business kan du ha ljud, video eller webbkonferenser när och var som helst. Möjlighet till innehållsdelning, samtidig redigering i realtid och skrivbordsdelning.

Office 365

Office 365 ger tillgång till Office-programmen och andra produktivitetstjänster via molnet. Eftersom det är en flexibel molntjänst kan du enkelt anpassa efter er verksamhet och lägga till eller ta bort program efter behov. Ingen startkostnad för programvara och inga kostnader för serverhårdvara samt att du alltid har tillgång till alla välbekanta Office-program oavsett enhet.

Kontakt

netnovo Solutions AB
Bockarpsvägen 1
595 51 Mjölby

Tel: 08-20 31 10
E-post: info@netnovo.se